Створити розкішний сніданок, як у ресторані, можна легко в домашніх умовах.
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом панкейків, які з першого шматочка зачаровують. Ніжне тісто, смачна шинка, розплавлений сир і соус бешамель, що тане в роті — ідеальне поєднання, яке хочеться повторювати знову.
Готуються вони надзвичайно просто і без особливих зусиль.
Панкейки з шинкою, сиром та соусом бешамель
Інгредієнти:
Для млинців:
Борошно – 560 г
Розпушувач – 12 г
Дрібка солі
Цукор – 1 ст.л
Молоко – 500 мл
Яйця – 4 шт
Для начинки:
Шинка
Твердий сир
Для соусу бешамель:
Вершкове масло – 30 г
Борошно – 30 г
Молоко – 300 мл
Сіль, мускатний горіх – за смаком
Приготування:
Соус бешамель:
У сотейнику розтоплюємо масло, додаємо борошно і перемішуємо до однорідності.
Поступово влити молоко, постійно мішати до загустіння (не кип’ятити довго!). Додати сіль та мускатний горіх за смаком.
Панкейки:
Яйця збити з сіллю до легкої піни, влити молоко і додати борошняну суміш з розпушувачем — замісити тісто. Перелити у мішок або глечик.
Смаження та складання:
На добре розігрітій пательні обсмажити тонкий шар тіста.
Викласти шинку та сир, залити ще трохи тіста зверху. Обсмажити з обох сторін до золотистої скоринки.
Полити гарячі панкейки соусом бешамель, посипати тертим сиром та помістити в духовку до золотистої скоринки.
Готово. Цей страва завжди стане фаворитом на сніданок, обід чи вечерю.
Приготування панкейків на сніданок і не лише — це справжня насолода, коли вони виходять ніжними, апетитними та смачними.
Їх люблять як дорослі, так і діти. Панкейками можна смакувати з медом, варенням або кленовим сиропом.