Якщо ви є прихильником приготування страв на грилі, обов’язково збережіть цей рецепт скумбрії, приготованої в ароматному маринаді.
Ви не пошкодуєте, адже після першого шматочка захочете повторити цей спосіб приготування ще не один раз.
Цей рецепт надав шеф-кухар Олександр Огороднік.
Скумбрія на грилі
Інгредієнти
4 тушки скумбрії або макрелі
пучок петрушки (основа аромату)
по кілька гілочок кропу та зеленої цибулі
3-4 зубчики часнику
сік половини лимона
30 мл оливкової або звичайної олії
сіль і перець за смаком
Процес приготування
Усі інгредієнти збиваємо блендером до соусоподібного стану. Заливаємо рибу, маринуємо протягом години, а потім смажимо на гарячому грилі до появи рум’яної скоринки.
Подаємо страву з маринованою цибулею та свіжою зеленню — це буде ідеальним доповненням.