Соковита скумбрія на грилі: який маринад перетворить рибу в кулінарний шедевр

Рецепт скумбрії на грилі від Олександра Огородника: зберігайте і приготуйте ще Фото: скриншот

Якщо ви є прихильником приготування страв на грилі, обов’язково збережіть цей рецепт скумбрії, приготованої в ароматному маринаді.

Ви не пошкодуєте, адже після першого шматочка захочете повторити цей спосіб приготування ще не один раз.

Цей рецепт надав шеф-кухар Олександр Огороднік.

Скумбрія на грилі

Інгредієнти

4 тушки скумбрії або макрелі

пучок петрушки (основа аромату)

по кілька гілочок кропу та зеленої цибулі

3-4 зубчики часнику

сік половини лимона

30 мл оливкової або звичайної олії

сіль і перець за смаком

Процес приготування

Усі інгредієнти збиваємо блендером до соусоподібного стану. Заливаємо рибу, маринуємо протягом години, а потім смажимо на гарячому грилі до появи рум’яної скоринки.

Подаємо страву з маринованою цибулею та свіжою зеленню — це буде ідеальним доповненням.