Як приготувати омлет без яєць: рецепт, який здивує

Веганський омлет: спробуйте ідею сніданку від блогера Фото: скриншот

Омлет можна створити без використання яєць. Спробуйте веганський рецепт, щоб урізноманітнити раціон на сніданок.

Ця страва виходить ніжною, ситною та надзвичайно смачною.

Рецепт надав блогер Alessandro Vitale в Instagram.

Це ідеальний варіант для легкого та смачного ранку.

Веганський омлет

Інгредієнти

Твердий тофу – 200 г

Соєве молоко – 140 мл

Оливкова олія – 3 ст. л.

Картопляний крохмаль – 6 ст. л.

Дріжджі – 1 ч. л.

Веганське масло – 3 ст. л.

Чорний перець – за смаком

Морська сіль – 1/2 ч. л.

Шпинат – за бажанням

Приготування

Розімніть тофу та змішайте всі інгредієнти в блендері до однорідної маси;

У цей час розігрійте пательню і вилийте на неї підготовлену суміш;

На одну частину омлету можна покласти начинку за вибором: веганський сир, зелень або овочі. Накрийте її другою половинкою омлету.

Сніданок повинен бути не тільки поживним, а й естетично привабливим. Один із рецептів, який вразить ваших близьких та подарує позитивний настрій на весь день, – це омлет, запечений у перцях болгарського сорту з ароматною зеленню та пармезаном.

Яскраві перці слугують “чашками” для ніжного омлету, а пармезан додає особливу нотку смаку. Цей сніданок виглядає привабливо, готується легко та дарує справжнє кулінарне задоволення.