Хрумка та золотиста смажена цибуля може служити смачним доповненням до безлічі страв.
Її додають до різноманітних салатів, гамбургерів чи картопляного пюре. Як правильно приготувати смажене цибулю, щоб вона була солодкою та хрусткою, розповідає Gazeta.ua.
Для приготування потрібно взяти дві цибулини та нарізати їх півкільцями. Потім цибулю поміщають в окрему ємність та додають одну чайну ложку солі. Контейнер щільно закривають і струшують. Потім відставляють ємність на кілька хвилин, щоб цибуля пустила сік.
Далі необхідно додати дві столові ложки борошна і знову струсити контейнер, попередньо накривши його кришкою. Цибулю пересипають на сито і обережно трясуть, щоб видалити зайве борошно.
Наступним кроком є ставлення каструлі на плиту, куди потрібно налити приблизно 150-200 мл соняшникової олії. Не варто шкодувати олії, адже вона повинна повністю покривати дно каструлі.
Після цього, цибулю пересипають у гарячу олію. Якщо вся цибуля не вміститься, можна смажити її порціями. Регулярно помішуйте лопаткою. Через кілька хвилин цибуля набула божественного золотистого кольору.
Коли цибуля стане рівномірно золотистою, її потрібно вийняти з каструлі та покласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
Борщ – одна з найулюбленіших страв українців. Смачна та поживна страва готується кожною господинею за власним рецептом. Деякі секрети приготування передаються з покоління в покоління.