Перекус за 10 хвилин: як приготувати запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою

Запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою: рецепт Фото: скриншот

Коли ви дуже зайняті, але все ще хочете насолодитися смачним і корисним перекусом – запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою стануть ідеальним рішенням.

Їх приготування займає всього 10 хвилин, але вони принесуть вам максимум задоволення. Ця страва є не лише простий, але й дуже поживною.

Рецепт поділився переможець “Майстер Шеф” Вадим Бжезинський.

Запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою

Складники:

кабачок

лосось с/с

твердий сир

крем-сир

авокадо

сіль, перець

Спосіб приготування

Наріжте кабачки кружальцями. Викладіть їх на пергамент, як видно на відео. Зверху посипте тертим сиром і запечіть.

Переверніть готовий корж, змастіть крем-сиром. Додайте щедро нарізане авокадо та рибу, складаючи їх у формі мушлі.

Ця страва готується за 10 хвилин, а виглядає вона на всі 100.

Існує безліч варіантів страв з кабачками. У сезон дозрівання цього овочу Gazeta.ua публікує три незвичні рецепти, за якими ви ще не готували кабачки. Смачно, просто та зовсім по-новому.