З початком сезону кабачків кожна господиня прагне порадувати рідних смачними стравами.
Фудблогер Ольга Рябенко демонструє, як приготувати апетитну закуску, що стане чудовим завершенням вечері.
Складники:
– помідори
– кабачки
– цибуля
– часник
– соєвий соус
– сік лимону
– орегано
– сіль
– свіжий базилік
– олія
– мед
Поріжте помідори навпіл, кабачки – кільцями, а цибулю – півкільцями. Змішайте нарізані компоненти та додайте подрібнений часник, базилік і решту інгредієнтів. Знову перемішайте та залиште маринуватися приблизно на 2-3 години.
Перед подачею страву можна прикрасити свіжим листям петрушки.
@olga.riabenko Літня закуска 🥗 Пропоную рецепт вітамінної закуски, яка зробить ваше літо незабутнім і смачним) Ця страва поєднує свіжі овочі та легку пікантність, яка ідеально доповнить будь-яку вечерю 👌 🍶 Для приготування знадобиться: – Помідори; – Кабачки; – Цибуля; – Часник; – Соєвий соус; – Сік лимону; – Орегано; – Сіль; – Свіжий базилік; – Олія; – Мед. 🫕 Як приготувати: * Наріжте овочі, як показано у відео. * Натирайте часник, дрібно наріжте базилік і додайте решту інгредієнтів. * Перемішайте та залиште маринувати на 2-3 години. Смачного 😉 📎 Зберігайте рецепт і насолоджуйтесь літом повною мірою ☀️ #кабачки #рецепткабачков ♬ оригінальний звук – Ольга Рябенко | Мастер Шеф