Гаряче
2 Вер 2025, Вт

Як приготувати бризоль з фаршем та сиром: покроковий рецепт

Бризолі з фаршем та сиром: простий та смачний перекус. Фото: скриншот

Приготування бризолів з фаршем і сиром – це не лише легко, але й економічно.

Ця страва завжди виходить смачною. Ніжні млинці у поєднанні з соковитою м’ясною начинкою і плавленим сиром створюють ідеальну гармонію смаків.

Такий перекус буде не лише ситним та поживним, а також чудово підійде для сімейної вечері.

Бризоль з курячим фаршем та сиром

Інгредієнти

фарш – 700 г

сіль, спеції

яйця – 4 шт.

майонез або сметана – 2 ст.л.

моцарела

Процес приготування

Фарш приправте сіллю, перцем, після чого добре перемішайте. За бажанням, можете додати натерту цибулину.

Яйця змішайте з майонезом або сметаною, додаючи сіль. На розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії приготувати тонкі млинці з яєць з однієї сторони.

На кожен млинець викладіть шар фаршу, а зверху — натерту моцарелу. Загорніть у рулетик, подібно до налисника. Викладіть у форму та запікайте 20-30 хвилин при температурі 180 градусів у мультипечі або духовці.

Подавайте гарячими.

Цей апетитний і ніжний перекус припаде до смаку як дорослим, так і дітям.

Сир – неймовірно універсальний продукт, смачний сам по собі або як частина салатів чи бутербродів. Виставлення асортименту сирів і м’ясних закусок на заході – це чудова ідея для закуски.

Тим не менш, важливо знати, які сири корисні для здоров’я, зокрема для серця. Кардіолог визначив певний вид сиру, який може бути корисним для серцево-судинної системи. Моцарела є одним з найкращих варіантів для включення у свій раціон.