Немає нічого кращого, ніж провести вечерю вихідного дня у колі родини.
Соковиті млинці з начинкою з м’яса, запечені під пухким соусом бешамель, стануть справжнім делікатесом на вашому столі.
Цим рецептом ділиться фудблогерка Наталія Жук.
Млинці з м’ясом під соусом бешамель
Інгредієнти
олія (для смаження)
1 цибулина.
200 г печериць.
1 морква.
500 г м’ясного фаршу.
Сіль.
1 чайна ложка паприки.
Помідор.
3 курячі яйця.
Сіль.
150 г борошна.
400 мл молока.
1 столова ложка олії.
Рослинна олія.
50 г вершкового масла.
40 г борошна.
400 мл молока.
Сіль.
Мускатний горіх до смаку.
150 г твердого сиру.
4-6 помідорів чері.
Трохи кропу.
Як приготувати
Спершу обсмажуємо одну цибулину. Потім додаємо нарізані гриби печериць, натерту на крупній тертці моркву та 500 г м’ясного фаршу. Тушкуємо до напівготовності. Додаємо сіль за смаком і чайну ложку паприки.
У фіналі до цієї маси додаємо нарізану кубиками 1 помідор. Готуємо ще 2-3 хвилини.
В окремій мисці збиваємо 3 яйця, додаємо сіль, всипаємо борошно, молоко та столову ложку олії.
Тісто ретельно перемішуємо і випікаємо з нього млинці.
На кожен готовий млинець кладемо начинку, обережно загортаємо і викладаємо в форму.
Повторюємо процес із усіма готовими млинцями.
Тепер готуємо соус: на сковороді розтоплюємо 50 г вершкового масла, додаємо борошно, трішки обсмажуємо, потім вливаємо молоко і готуємо на маленькому вогні до загущення.
В кінці додаємо сіль і мускатний горіх, перемішуємо і виливаємо соус на млинці.
Зверху посипаємо натертим твердим сиром і запікаємо в розігрітій до 180°C духовці 10-15 хвилин.
Прикрашаємо половинками помідорів чері та кропом. Нарізаємо та насолоджуємося! Це дуже смачно.
Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чи вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом – це ідеальний вибір.
Цей рецепт поєднує в собі легкість приготування, користь для здоров’я та неперевершений смак. Кілька простих кроків — і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, що підійде для всієї родини.