Швидкий і водночас корисний варіант сніданку можна приготувати всього за кілька хвилин, щоб не витрачати багато часу на приготування. Він підходить не лише для забігів у будні, але й для спокійних вихідних. Пропонуємо приготувати рисові панкейки.
Вони мають ніжну консистенцію, приємний аромат і відмінно поєднуються з ягодами, медом або йогуртом.
Рисові панкейки
Складники
Кефір – 500 мл
Рисове борошно – 10 ст. л.
Курячі яйця – 2 шт.
Сода харчова – 1 ч. л.
Сіль – 1 г
Метод приготування
У миску налийте кефір, додайте соду та гарно перемішайте.
До суміші внесіть яйця, сіль і збийте вінчиком. Потім всипте рисове борошно і перемішайте до отримання однорідного тіста без грудочок.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладайте тісто на суху сковороду за допомогою столової ложки та смажте панкейки з обох сторін до золотистого кольору, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку.
Приготування панкейків на сніданок та не тільки – це справжнє задоволення, коли вони виходять пухкими, смачними та апетитними.
Їх обожнюють як дорослі, так і малеча. Запечені панкейки смачно подавати з медом, варенням або кленовим сиропом.
