Ідеальне осіннє ранок наповнене ароматом ванілі, теплом духовки та ніжним смаком, що розтане у роті.
Саме такою є сирна запіканка-суфле. Ця легка, пухка і неймовірно смачна страва має величезну популярність серед дітей та дорослих.
Лише один раз приготувавши цю страву, ви захочете включити її до свого улюбленого сніданку.
Сирна запіканка-суфле
Інгредієнти
кисломолочний сир – 750 г;
яйця – 5 шт.;
цукор – 4 ст.л.;
сметана – 100 мл;
борошно або манка – 80 г;
фрукти.
Приготування
З апельсина зніміть цедру і додайте її до сиру. Вбийте яйця. У сирну масу можна додати сметану або молоко. Щодо сухих інгредієнтів, є можливість вибору. Можна використовувати борошно або манну крупу. Якщо обираєте манку, дайте їй постояти протягом 10-15 хвилин перед використанням.
Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть сирну масу та розкладіть фрукти. Якщо ви використовуєте апельсини або мандарини, обов’язково зніміть шкірку та плівки. Трохи втисніть їх у масу.
Запікайте при температурі 180 градусів протягом приблизно години. Слідкуйте за готовністю, адже температурні особливості духовок можуть варіюватися. Готову запіканку присипте цукровою пудрою.
