Сирна суфле-запіканка: сніданок, який розлетиться за мить!

Сирна запіканка-суфле з фруктами: рецепт Фото: pinterest

Ідеальне осіннє ранок наповнене ароматом ванілі, теплом духовки та ніжним смаком, що розтане у роті.

Саме такою є сирна запіканка-суфле. Ця легка, пухка і неймовірно смачна страва має величезну популярність серед дітей та дорослих.

Лише один раз приготувавши цю страву, ви захочете включити її до свого улюбленого сніданку.

Сирна запіканка-суфле

Інгредієнти

кисломолочний сир – 750 г;

яйця – 5 шт.;

цукор – 4 ст.л.;

сметана – 100 мл;

борошно або манка – 80 г;

фрукти.

Приготування

З апельсина зніміть цедру і додайте її до сиру. Вбийте яйця. У сирну масу можна додати сметану або молоко. Щодо сухих інгредієнтів, є можливість вибору. Можна використовувати борошно або манну крупу. Якщо обираєте манку, дайте їй постояти протягом 10-15 хвилин перед використанням.

Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть сирну масу та розкладіть фрукти. Якщо ви використовуєте апельсини або мандарини, обов’язково зніміть шкірку та плівки. Трохи втисніть їх у масу.

Запікайте при температурі 180 градусів протягом приблизно години. Слідкуйте за готовністю, адже температурні особливості духовок можуть варіюватися. Готову запіканку присипте цукровою пудрою.