Круасани часто подають під час фуршетів або кава-брейків, і, попри свій апетитний вигляд, можуть стати джерелом незручностей – варто лише зробити невдалий укус, і крихти опиняються всюди: на одязі, на столі, під ногами.
Правильне вживання круасану – це питання етикету. Пише Gazeta.ua.
Використання ножа і виделки не є обов’язковим, однак і відкушувати великий шматок одразу не варто. За французькими традиціями, круасан їдять, відламуючи невеликі шматочки, кожен – на один укус. Це ж правило стосується й хліба.
Особливо зручно обирати мінікруасани, які зменшують ризик залишити крихти та легші в споживанні. Якщо ж круасан із начинкою – наприклад, шоколадом чи варенням – його попередньо ділять навпіл, а вже потім їдять.
Крім того, варто мати при собі серветку: круасан містить велику кількість масла, тому жирні сліди на пальцях – неминучі.
Знання базових правил ресторанного етикету доречне не лише у діловому середовищі, а й у повсякденному житті. Це допомагає почуватися впевнено та комфортно в будь-якій ситуації.
Є багато людей, які мріють схуднути без жорстких дієт і виснажливих тренувань. Існує одна ягода, яку варто обов’язково додати до раціону тим, хто прагне позбутися зайвих кілограмів.
Малина – чудовий помічник у втраті ваги. Вона багата на клітковину, містить мало калорій і від природи солодка. Вона не лише низькокалорійна, а й сприяє тривалому відчуттю ситості, покращує травлення та пришвидшує метаболізм.