Не втратять смак: три популярні страви, які треба розігрівати правильно

Головні правила, як розігрівати лазанью Фото: pinterest

Паста, піца та лазанья вражають своїм смаком відразу після приготування.

Але вони можуть втратити свою апетитність, коли настає час їх розігрівати.

Дамо кілька порад про те, як правильно нагрівати ці страви, щоб не втратився їхній чудовий смак.

Паста

Рекомендується нагрівати пасту з соусом у мікрохвильовій печі, рівномірно розподіливши її по поверхні тарілки. Для збереження соковитості покрийте ємність спеціальною кришкою для мікрохвильовок та дайте приладу працювати протягом 3-4 хвилин на 50%-ній потужності. Якщо соусу в макаронах багато, найкраще розігріти їх на плиті у сковороді.

Піца

Цю смачну італійську страву потрібно підігрівати на сухій чавунній сковороді. Просто розігрійте посуд та викладіть шматочки піци на дно. Чавунна поверхня забезпечить рівномірне прогрівання страви, зберігаючи при цьому її хрустку скоринку. Тримайте піцу на плиті до тих пір, поки сир не почне плавитися, а соус стане гарячим.

Лазанья

Найкраще лазанью розігрівати в духовці. Накрийте її фольгою та встановіть температуру на 160 °C. За кілька хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб утворилася рум’яна скоринка.

Не потрібно буде довго готувати обід або вечерю, якщо ви спробуєте приготувати м’ясну запіканку.

Рецепт дуже простий, а страва виходить поживною, що залишить вашу сім’ю ситою.