Не викидайте перестигле авокадо: паста з ним стане ідеальною вечерею

Такі макарони з переспілим авокадо ви приготуєте ще: рецепт Фото: pinterest

Коли готувати немає сил, цей рецепт стане улюбленим.

У ньому лише два основні інгредієнти – макарони та авокадо.

Ви можете обрати будь-які макарони для цього рецепту. Його автор, користувач TikTok з ніком mil_alexx_pp, пропонує використати авокадо, що “залежався” і вже почав псуватися – ви не відчуєте цього в страві.

Інгредієнти

Макарони – 200 г

Авокадо – 1 шт.

Вершковий сир – 60 г

Сіль за смаком

Чорний перець за смаком

Як приготувати

Відваріть макарони у киплячій підсоленій воді протягом 8-10 хвилин.

Зніміть шкірку з авокадо та покладіть м’якуш у миску. Додайте вершковий сир, ретельно помніть виделкою.

Додайте відварені макарони та перемішайте. Додайте перець та подавайте.

Запечений гарбуз зі спеціями – це смачно, корисно і низькокалорійно. А ще його легко приготувати та трансформувати під свої вподобання.

Гарбуз, запечений у духовці, простий і універсальний рецепт. Згодиться і для окремої закуски, і для гарніру до м’яса. Радимо подавати скибки гарбуза зі спеціями з грецьким йогуртом чи сметанно-часниковим соусом.


Джерело