Панкейки з шинкою, сиром та соусом бешамель: записуйте рецепт від Ектора

Цей рецепт стане улюбленим для сніданку, обіду і вечері: панкейки з шинкою, сиром та соусом бешамель від шеф-кухаря Ектора.

Створити розкішний сніданок, як у ресторані, можна легко в домашніх умовах.

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом панкейків, які з першого шматочка зачаровують. Ніжне тісто, смачна шинка, розплавлений сир і соус бешамель, що тане в роті — ідеальне поєднання, яке хочеться повторювати знову.

Готуються вони надзвичайно просто і без особливих зусиль.

Панкейки з шинкою, сиром та соусом бешамель

Інгредієнти:

Для млинців:

Борошно – 560 г

Розпушувач – 12 г

Дрібка солі

Цукор – 1 ст.л

Молоко – 500 мл

Яйця – 4 шт

Для начинки:

Шинка

Твердий сир

Для соусу бешамель:

Вершкове масло – 30 г

Борошно – 30 г

Молоко – 300 мл

Сіль, мускатний горіх – за смаком

Приготування:

Соус бешамель:

У сотейнику розтоплюємо масло, додаємо борошно і перемішуємо до однорідності.

Поступово влити молоко, постійно мішати до загустіння (не кип’ятити довго!). Додати сіль та мускатний горіх за смаком.

Панкейки:

Яйця збити з сіллю до легкої піни, влити молоко і додати борошняну суміш з розпушувачем — замісити тісто. Перелити у мішок або глечик.

Смаження та складання:

На добре розігрітій пательні обсмажити тонкий шар тіста.

Викласти шинку та сир, залити ще трохи тіста зверху. Обсмажити з обох сторін до золотистої скоринки.

Полити гарячі панкейки соусом бешамель, посипати тертим сиром та помістити в духовку до золотистої скоринки.

Готово. Цей страва завжди стане фаворитом на сніданок, обід чи вечерю.

Приготування панкейків на сніданок і не лише — це справжня насолода, коли вони виходять ніжними, апетитними та смачними.

Їх люблять як дорослі, так і діти. Панкейками можна смакувати з медом, варенням або кленовим сиропом.