Якщо ви вранці поспішаєте, але бажаєте почати день смачно і корисно, тортилья з яйцем та шинкою стане вдалим вибором. Вона готується дуже швидко, насичує білком, дарує енергію і відмінно підходить для тих, хто стежить за харчуванням.
Цей сніданок не тільки багатий на поживні речовини, а й універсальний: ви можете додати улюблені овочі або трішки сиру. Щоранку смак буде різним.
Тортилья з яйцем та шинкою
Інгредієнти (на 3 шт.)
Тортилья – 3 шт. (або лаваш).
Яйце куряче – 3 шт.
Сир вершковий – 50 г.
Олія для змащування сковорідки – 5 г.
Для начинки:
Шинка з курячого філе (або запечене філе) – 200 г.
Листя салату – на смак.
Помідори – 150 г.
Огірок – 150 г.
Як приготувати:
Змішайте яйця з сіллю, вилийте на нагріту сковорідку, змащену олією, зверху покладіть тортилью. Готуйте приблизно хвилину.
Зробіть надріз від центру до краю, на одну четвертину намажте сир, викладіть начинку та загорніть.
