Якщо прагнете почати свій ранок смачно та насичено, спробуйте лаваш із чотирма видами сиру та делікатним яйцем-скрембл.
Це блюдо виявляється доволі легким у приготуванні, а смак просто вражаючий, ніби з елітного ресторану. Тягучий сир, хрусткий лаваш і ніжна текстура яєць формують справжній вибух смаку.
Такий сніданок заряджає енергією на цілий день, і ви довго залишатися ситими.
Лаваш з скремблом та чотирма видами сиру
Інгредієнти
лаваш – 1 шт.
яйця – 3 шт.
авокадо – половинка
сир брі
горгонзола
пармезан
вершковий сир
Приготування
На лаваш рівномірно викладаємо вершковий сир, скрембл, авокадо, горгонзолу, сир брі та пармезан.
Формуємо лаваш з начинкою у вигляді конверта, як показано у відео, і смажимо на грилі чи сковороді.
Сніданок може включати не лише традиційні страви, а й нові експерименти з рецептами.
Головне, щоб ваш ранок розпочинався з збалансованого сніданку, що містить білки, жири і вуглеводи, та приносив задоволення своєю смаковою палітрою. Наприклад, приготуйте тости з авокадо та яйцем: авокадо є джерелом корисних жирів, а яйце — відмінним постачальником білка.
