Популярний кебаб швидко завойовує мережі, його головна перевага – легкість приготування та насичений смак, який можна легко відтворити на кухні.
Фудблогер Олександр Огороднік ділиться детальним рецептом, який перетворить навіть звичайну вечерю на святкову подію.
“Тонко розкачане м’ясо, соковите м’ясо, помідори, перець, маринована цибуля та мій улюблений соус з тахіні. Незважаючи на простоту, результат надзвичайно смачний, я вже готую його третій день поспіль,” – зазначає Огороднік.
Кебаб
Інгредієнти
Фарш:
500 г яловичини
50 г цибулі
10 г солі
½ ч.л. перцю
1 ч.л. копченої паприки
½ ч.л. куміну
½ ч.л. коріандру
Приготування
Замісіть фарш, розкачайте між пергаментом якнайтонше, зніміть верхній лист і скрутіть у рулет.
Овочі:
2 томати, 2 гострі перці, оливкова олія
Запікайте при 200°С протягом 20 хвилин.
Соус:
50 г тахіні
200 г грецького йогурту
20 г лимонного соку
5 г часнику
Сіль, перець
Маринована цибуля:
Сіль, перець, лимон, олія, кріп.
Збірка:
На тортилью – близько 130 г м’яса, 1,5 ст.л. соусу, помідори, перець, цибуля. Скрутіть, обсмажте – і насолоджуйтеся!
Шукаєте швидкий та смачний рецепт? Мітболи в сирно-грибному соусі саме те, що потрібно.
Соковиті м’ясні кульки, полити ніжним соусом з грибами та сиром, стануть улюбленою стравою вашої родини.
