Приготування ідеальної вечері можливе завдяки курячим стегенцям.
Цю смачну страву оцінять всі, хто її скуштує, і неодмінно попросять добавки.
Рецепт медово-імбирних курячих стегенець, приготованих у соєвому соусі з часником, поділив шеф-кухар і суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво.
“У зимовий період всі прагнуть ситних і ароматних страв. Цей рецепт стане в нагоді кожній господині. М’ясо виходить дуже соковитим, з приємною солодкуватою скоринкою”, – зазначає Ектор Хіменес-Браво.
Під час приготування з курятини виділяється смачний натуральний сік, який поєднується з пікантним соусом з меду, соєвого соусу, часнику та імбиру. Завдяки цьому курячі стегенця виходять ніжними, соковитими та багатими на смак. А для цього вам знадобиться всього кілька хвилин.
Інгредієнти
Курячі стегна з гомілкою – 4 шт.
Кукурудзяний крохмаль – 30 г
Чорний мелений перець за смаком
Соєвий соус – 100 мл
Мед – 30 г
Мелений імбир – 20 г
Часник – 3 зубчики
Олія – 50 мл
Кунжут білий – 40 г
Прийоми приготування
З курячих стегон зріжте м’ясо, посоліть, поперчіть, обваляйте в кукурудзяному крохмалі, а потім обсмажте шматочки на олії по чотири хвилини з кожного боку.
Змішайте соєвий соус, мед, тертий часник і імбир до однорідної маси. Вилийте на сковороду та доведіть до кипіння.
Додайте шматочки м’яса до соусу і обсмажте ще по дві хвилини з кожного боку.
Готове м’ясо посипте кунжутом і подавайте до столу.