Вечеря за 25 хв.: приготуйте медово-імбирні стегенця за рецептом Ектора

Медово-імбирні курячі стегна: рецепт для ідеальної вечері Фото: скріншот

Приготування ідеальної вечері можливе завдяки курячим стегенцям.

Цю смачну страву оцінять всі, хто її скуштує, і неодмінно попросять добавки.

Рецепт медово-імбирних курячих стегенець, приготованих у соєвому соусі з часником, поділив шеф-кухар і суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво.

“У зимовий період всі прагнуть ситних і ароматних страв. Цей рецепт стане в нагоді кожній господині. М’ясо виходить дуже соковитим, з приємною солодкуватою скоринкою”, – зазначає Ектор Хіменес-Браво.

Під час приготування з курятини виділяється смачний натуральний сік, який поєднується з пікантним соусом з меду, соєвого соусу, часнику та імбиру. Завдяки цьому курячі стегенця виходять ніжними, соковитими та багатими на смак. А для цього вам знадобиться всього кілька хвилин.

Інгредієнти

Курячі стегна з гомілкою – 4 шт.

Кукурудзяний крохмаль – 30 г

Чорний мелений перець за смаком

Соєвий соус – 100 мл

Мед – 30 г

Мелений імбир – 20 г

Часник – 3 зубчики

Олія – 50 мл

Кунжут білий – 40 г

Прийоми приготування

З курячих стегон зріжте м’ясо, посоліть, поперчіть, обваляйте в кукурудзяному крохмалі, а потім обсмажте шматочки на олії по чотири хвилини з кожного боку.

Змішайте соєвий соус, мед, тертий часник і імбир до однорідної маси. Вилийте на сковороду та доведіть до кипіння.

Додайте шматочки м’яса до соусу і обсмажте ще по дві хвилини з кожного боку.

Готове м’ясо посипте кунжутом і подавайте до столу.