У вихідний, коли немає потреби квапитися, можна побалувати себе улюбленою стравою.
Паста а-ля песто россо – чудовий вибір, адже вона готується швидко, а смак нагадує ресторанний.
Рецепт надав переможець “Майстер Шеф” Вадим Бжезинський.
“Це ідеальний рецепт для вихідного. Зберігайте, смакуйте і насолоджуйтеся італійськими смаками. Це швидко, легко і надзвичайно смачно; ваші рідні або друзі будуть у захваті, запевняю,” – зауважує кулінар.
Паста а-ля песто россо
Інгредієнти:
паста (ваша улюблена) – 120 гр
перець болгарський червоний – 200 гр
часник – 1 головка середня
чілі перець – 1 шт
цибуля червона – 1 шт середня
чебрець – 2 гілочки
гриби ерінги – 100 гр
вино біле сухе – 70 мл
сіль, перець
італійські спеції – 1/2 ч.л
пармезан – 15 гр
базилік зелений свіжий – 2 гілочки
вершки – 30 %100 мл
оливкова олія – 35 мл
Як приготувати
Всі овочі приправити, додати вино і чебрець. Викласти на деко і помістити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Потім запечені овочі, окрім грибів, перебити в блендері до однорідної консистенції.
Варити пасту у підсоленій воді.
На сковороду влити олію, ненадовго обсмажити гриби, додати соус із запечених овочів, вершки, пасту. Все ретельно змішати і викласти на тарілку.
Подаємо з базиліком та пармезаном.
“Відкрийте секрет смаку ідеальної пасти. Обіцяю, ви будете в захваті, смачного,” – додав шеф-кухар.
Макарони з лососем – це оптимальний вибір для тих, хто цінує смачні й корисні страви. Поєднання ніжного лосося та ароматної пасти створює гармонію смаку, яка точно сподобається всій родині.
Цей гарнір готується дуже швидко, тому стане чудовим варіантом для буденного обіду чи вечері, коли хочеться побалувати близьких чимось особливим.