Як легко та швидко приготувати цвітну капусту з моцарелою: рецепт від шеф-кухаря

Для повноцінного обіду чи вечері: шеф-кухар розкриває секрети приготування ароматної цвітної капусти з моцарелою Фото: Instagram

Смачна та поживна страва для обіду або вечері може бути готова менше ніж за півгодини.

Шеф-кухар GialloZafferano поділився способом приготування цвітної капусти з моцарелою.

Інгредієнти

Цвітна капуста – 1 шт

Яйця – 2 шт

Грецький йогурт – 1 ст. л.

Сіль

Перець

Помідор – 2 шт

Моцарела – 1 шт

Орегано

Спосіб приготування

У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до однорідної маси, потім додайте сіль і перець.

Поріжте цвітну капусту на товсті скибочки шириною щонайменше два сантиметри.

Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, щоб вони були добре покриті з усіх боків.

Нагрійте трохи олії на сковороді і обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору та хрусткої текстури.

Перекладіть шматочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою.

Посипте орегано і запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться і не стане золотистою.

Подавайте страву гарячою.

Останні дні весни – час яскравих кольорів і соковитих овочів. Тому хочеться приготувати щось красиве, смачне та корисне.

Фудблогерка Ольга Рябенко, суперфіналістка Мастер Шеф, поділилась рецептом пасти з шпинатним соусом, яка швидко готується і чудово підходить для обіду або вечері.