Смачна та поживна страва для обіду або вечері може бути готова менше ніж за півгодини.
Шеф-кухар GialloZafferano поділився способом приготування цвітної капусти з моцарелою.
Інгредієнти
Цвітна капуста – 1 шт
Яйця – 2 шт
Грецький йогурт – 1 ст. л.
Сіль
Перець
Помідор – 2 шт
Моцарела – 1 шт
Орегано
Спосіб приготування
У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до однорідної маси, потім додайте сіль і перець.
Поріжте цвітну капусту на товсті скибочки шириною щонайменше два сантиметри.
Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, щоб вони були добре покриті з усіх боків.
Нагрійте трохи олії на сковороді і обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору та хрусткої текстури.
Перекладіть шматочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою.
Посипте орегано і запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться і не стане золотистою.
Подавайте страву гарячою.
Останні дні весни – час яскравих кольорів і соковитих овочів. Тому хочеться приготувати щось красиве, смачне та корисне.
Фудблогерка Ольга Рябенко, суперфіналістка Мастер Шеф, поділилась рецептом пасти з шпинатним соусом, яка швидко готується і чудово підходить для обіду або вечері.