Як правильно різати бутерброд: інженер спантеличив мережу формою Y

Сендвіч у формі Y може виглядати просто, проте він привернув увагу багатьох. Фото: X

Часом виникає питання: як найкраще нарізати булочку або тостовий хліб для сендвічів.

У соціальних мережах з’явилося “завірушене” фото бутерброда, яке викликало не мало запитань у користувачів. Тепер точаться дебати про правильну техніку нарізання сендвічів.

Більше 19 мільйонів людей вже переглянули зображення бутерброда з шинкою та сиром, яке поділився інженер Раян Дафф у своєму акаунті в мережі X. І ця цифра продовжує зростати.

Сендвіч у формі Y виглядає не складно, але він неабияк зацікавлює людей.

Багато користувачів надихаються і активно тренуються в мистецтві нарізання сендвічів.

“Практика призводить до досконалості. Вони діляться власним досвідом, адже часто повторюють: “Сендвічи, які нарізані, здаються більшою порцією”, – зазначає Раян Дафф.

Дослідження свідчать про те, що людський мозок можна обманути. Це не просто припущення. Різні дослідження, в тому числі опубліковані в журналі Consumer Research, підтверджують такі висновки:

Люди вважають їжу, нарізану на менші шматочки, більшою в об’ємі, ніж така ж кількість, подана цілим шматком.

Розрізаючи їжу на дрібні частини, люди часто споживають менше.

Простими словами: мозок обманюють, переконуючи, що перед вами три половинки бутерброда. Це створює відчуття, що ви з’їли більше й можете довше насолоджуватись сендвічем.

Користувачі активно діляться фотографіями своїх страв і методами нарізки, обговорюючи найефективніші техніки.

Якщо ви слідкуєте за своєю вагою або намагаєтеся скинути зайві кілограми, не забувайте про сніданок. Це перший прийом їжі, який заряджає енергією на цілий день.

Щоб підтримувати стрункість, варто обирати низькокалорійні сніданки. Пропонуємо кілька смачних, ситних та низькокалорійних варіантів сніданків, які допоможуть вам залишатися в формі.