Омлет можна створити без використання яєць. Спробуйте веганський рецепт, щоб урізноманітнити раціон на сніданок.
Ця страва виходить ніжною, ситною та надзвичайно смачною.
Рецепт надав блогер Alessandro Vitale в Instagram.
Це ідеальний варіант для легкого та смачного ранку.
Веганський омлет
Інгредієнти
Твердий тофу – 200 г
Соєве молоко – 140 мл
Оливкова олія – 3 ст. л.
Картопляний крохмаль – 6 ст. л.
Дріжджі – 1 ч. л.
Веганське масло – 3 ст. л.
Чорний перець – за смаком
Морська сіль – 1/2 ч. л.
Шпинат – за бажанням
Приготування
Розімніть тофу та змішайте всі інгредієнти в блендері до однорідної маси;
У цей час розігрійте пательню і вилийте на неї підготовлену суміш;
На одну частину омлету можна покласти начинку за вибором: веганський сир, зелень або овочі. Накрийте її другою половинкою омлету.
Сніданок повинен бути не тільки поживним, а й естетично привабливим. Один із рецептів, який вразить ваших близьких та подарує позитивний настрій на весь день, – це омлет, запечений у перцях болгарського сорту з ароматною зеленню та пармезаном.
Яскраві перці слугують “чашками” для ніжного омлету, а пармезан додає особливу нотку смаку. Цей сніданок виглядає привабливо, готується легко та дарує справжнє кулінарне задоволення.