Як приготувати полуничний мілкшейк: зберігайте рецепт смачного напою дитинства

Згадайте смак дитинства: як зробити ароматний мілкшейк з полуницею та морозивом. Фото: Instagram

Класичний мілкшейк – це смачний напій, що складається з молока та морозива, з ніжним вершковим смаком та легкістю. Він відмінно освіжає і дарує бадьорість. Окрім цього, цей напій має безліч корисних властивостей.

У сезон полуниць приготуйте мілкшейк з першими ягодами сезону і ви не будете розчаровані.

Шеф-кухар Вікторія Попін навчить вас, як зробити надзвичайно смачний мілкшейк з полуницею.

Інгредієнти на 3-4 порції

Морозиво “Пломбір” – 300 г

Полуниця – 500 г

Молоко – 400 мл

Цукор – 50 г

Ванільний екстракт – 2 ч.л

Приготування

У блендері змішайте морозиво, полуницю, молоко та ванільний екстракт. Все добре збийте до однорідної маси.

За смаком додайте цукор і ще раз ретельно збийте. Потім налийте у стакан.

Смакуйте справжнім мілкшейком, як у дитинстві!

Корисні поради

Ванільний екстракт можна замінити на 1 пакетик ванільного цукру.

Не слід додавати все молоко одразу, адже деякі ягоди можуть бути водянистими.

Солодкість ягід може бути різною, тому краще додати цукор безпосередньо перед подачею.

Спершу збийте 2/3 молока без цукру, а потім регулюйте смак за бажанням.

Також ви можете використовувати заморожені ягоди, розморозивши їх трохи перед приготуванням.

Молоко можна замінити на рослинне.

Полуниця в шоколаді – це не лише смачний десерт, а й візуальне задоволення. Такі солодощі стануть прикрасою на родинних святах або чудовим подарунком для близьких. Готувати полуницю в шоколаді вдома дуже просто, але слід знати секрети ідеального поєднання цих інгредієнтів.

Важливо обрати якісні складники, адже їхній смак легко виділити одне від одного.