Класичний мілкшейк – це смачний напій, що складається з молока та морозива, з ніжним вершковим смаком та легкістю. Він відмінно освіжає і дарує бадьорість. Окрім цього, цей напій має безліч корисних властивостей.
У сезон полуниць приготуйте мілкшейк з першими ягодами сезону і ви не будете розчаровані.
Шеф-кухар Вікторія Попін навчить вас, як зробити надзвичайно смачний мілкшейк з полуницею.
Інгредієнти на 3-4 порції
Морозиво “Пломбір” – 300 г
Полуниця – 500 г
Молоко – 400 мл
Цукор – 50 г
Ванільний екстракт – 2 ч.л
Приготування
У блендері змішайте морозиво, полуницю, молоко та ванільний екстракт. Все добре збийте до однорідної маси.
За смаком додайте цукор і ще раз ретельно збийте. Потім налийте у стакан.
Смакуйте справжнім мілкшейком, як у дитинстві!
Корисні поради
Ванільний екстракт можна замінити на 1 пакетик ванільного цукру.
Не слід додавати все молоко одразу, адже деякі ягоди можуть бути водянистими.
Солодкість ягід може бути різною, тому краще додати цукор безпосередньо перед подачею.
Спершу збийте 2/3 молока без цукру, а потім регулюйте смак за бажанням.
Також ви можете використовувати заморожені ягоди, розморозивши їх трохи перед приготуванням.
Молоко можна замінити на рослинне.
Полуниця в шоколаді – це не лише смачний десерт, а й візуальне задоволення. Такі солодощі стануть прикрасою на родинних святах або чудовим подарунком для близьких. Готувати полуницю в шоколаді вдома дуже просто, але слід знати секрети ідеального поєднання цих інгредієнтів.
Важливо обрати якісні складники, адже їхній смак легко виділити одне від одного.