Ранкову каву можна зробити ще більш ароматною та корисною, якщо додати до неї одну з популярних спецій.
Це кориця, що присутня на більшості кухонь, зазначає Realsimple.
Як приготувати каву з корицею
Перед заварюванням необхідно присипати кавову гущу кількома стружками меленої кориці. Навіть невелику кількість спеції зробить смак кави більш насиченим і менш гірким. У такому випадку можна обійтися без вершків і цукру.
Чим корисна кориця в поєднанні з кавою
Окрім покращення смакових якостей, ця спеція також приносить користь здоров’ю. “Дослідження показали, що кориця здатна знижувати резистентність до інсуліну, що означає, що різке підвищення рівня цукру в крові після вживання вуглеводів є менш вираженим при споживанні кориці”, – підкреслює дієтолог Ліза Хаїм.
Це важливо враховувати для людей із діабетом, а також для тих, хто намагається зменшити споживання цукру, додає вона. За словами Хаїм, кориця є також джерелом марганцю, кальцію, заліза та вітаміну К.
Дослідження вказують на те, що кориця може сприяти покращенню когнітивних функцій, що робить її відмінним вибором для насиченого ранку.
Відчути ідеальний баланс між чаєм і кавою можливо завдяки каві Black Tie.
Замовити каву Black Tie у місцевому кафе може бути непросто, як це робиться з лате. Проте, цей напій легко приготувати вдома навіть новачкам. Кава Black Tie – це холодний напій, подається з льодом.