Перекус за 10 хв.: як приготувати запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою

Кабачки запечені з сиром, авокадо та рибою: деталі рецепту Фото: скріншот

Якщо ви у пошуках швидкого і смачного перекусу, запечені кабачки з авокадо, сиром та рибою стануть відмінним варіантом.

Ця страва готується всього за 10 хвилин і приносить велику насолоду. Вона не лише проста, але й неймовірно корисна.

Рецепт поділився переможець шоу “Майстер Шеф” Вадим Бжезинський.

Запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою

Необхідні інгредієнти:

кабачок

лосось

твердий сир

крем-сир

авокадо

сіль, перець

Спосіб приготування

Наріжте кабачки кружальцями. Викладіть їх на пергамент, як показано у відео, і посипте тертим сиром для запікання.

Після цього акуратно переверніть корж, намажте крем-сиром, викладіть тонко нарізане авокадо та рибу. Складіть все у формі мушлі.

Страва готується за 10 хвилин, а виглядає просто розкішно.

Існує безліч різноманітних рецептів страв з кабачків. Коли цей овоч знаходиться у сезоні, Gazeta.ua представляє три унікальні рецепти, за якими ви точно ще не готували кабачки. Смачно, просто і несподівано.