Якщо ви у пошуках швидкого і смачного перекусу, запечені кабачки з авокадо, сиром та рибою стануть відмінним варіантом.
Ця страва готується всього за 10 хвилин і приносить велику насолоду. Вона не лише проста, але й неймовірно корисна.
Рецепт поділився переможець шоу “Майстер Шеф” Вадим Бжезинський.
Запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою
Необхідні інгредієнти:
кабачок
лосось
твердий сир
крем-сир
авокадо
сіль, перець
Спосіб приготування
Наріжте кабачки кружальцями. Викладіть їх на пергамент, як показано у відео, і посипте тертим сиром для запікання.
Після цього акуратно переверніть корж, намажте крем-сиром, викладіть тонко нарізане авокадо та рибу. Складіть все у формі мушлі.
Страва готується за 10 хвилин, а виглядає просто розкішно.
Існує безліч різноманітних рецептів страв з кабачків. Коли цей овоч знаходиться у сезоні, Gazeta.ua представляє три унікальні рецепти, за якими ви точно ще не готували кабачки. Смачно, просто і несподівано.